Fantastisk tur til Kolsåstoppen

Årlig tur til Kolsåstoppen har blitt en tradisjon på Gnist. Det er like hyggelig hver gang! Fornøyde deltakere med brede smil. Mat som smaker ekstra godt etter litt pesing opp bakkene. En utsikt man aldri får nok av. Noen som går for for n`te gang og noen for første gang. Inspirasjon, glede, opplevelser og samvær! Rundt 30 sprekinger deltok på årets tur. Vi var maks heldige med været; strålende sol og vindstille! Vi hadde med oss noen tenåringer og et par 80-åringer. Og mange derimellom.

Jeg lot meg særlig inspirere av damen på 80 år, som har bodd i området hele sitt liv og jobbet på Rosenvilde skole rett nedenfor toppen. Hun hadde aldri vært på toppen, men nå benyttet hun sjansen…Og klarte det med glans! Det er så inspirerende med folk som utfordrer seg selv i godt voksen alder! At hun i tillegg logget både puls og skritt med et moderne aktivitetsarmbånd vitnet om både et ungt sinn og en ung kropp.

DSC_0056Det var mange fornøyde mennesker på toppen! En av disse spreke gutta uttrykte det så spontant og presist i det han kom opp på toppen; «Nå er jeg varm i panna og ganske sliten, men jeg er SKIKKELIG STOLT!« Sik er det vi alle skal føle oss når vi har utfordret oss selv og opplevd mestring! Det gjelder ved bestigning av Kolsåstoppen og det gjelder hver gang vi har investert tid og krefter i en treningsøkt.

Vi storkoste oss på toppen med ost, kjeks, druer og hvitvin. Fraktet opp med muskelkraft av Liv-Grethe, Hans Morten, Birgit og Andreas.

På toppen dukket til og med Kyllingmannen opp og leverte noen spreke kyllingøvelser. Se videoen på facebook her eller i bloggen til Kyllingmannen (Andreas Lycke) her.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: