Vi er stolte av vår løpedronning Benita!

Benita Lundgren er vår løpeekspert! Med bakgrunn som fysioterapeut, personlig trener og kostveileder har hun utdannet seg til løpecoach. Hun brenner virkelig for løping som en fantastisk treningsform. At hun for et par uker siden løp 80 km i Ecotrail Oslo er et tydelig bevis på dette.

Ecotrail Oslo ble arrangert 20 mai. De har distanser fra 18 kilometer og helt opp til 80 kilometer. Benita var med på den lengste. Vi spurte henne hva som driver henne til noe såpass ekstremt som å løpe 8 mil.

For Benita er det viktigste opplevelsen. Løpingen gjør at hun får se og oppleve nye steder og nye traseer. Hun opplever stor glede ved å løpe, særlig i naturen. Når hun løper jakter hun på å komme inn i en flyt, og bare bli i ett med naturen. Mindfulness i praksis!

Mestringsfølelsen er et annet viktig aspekt. Hun liker å se hvor langt hun kan frakte kroppen med egen muskelkraft. I tillegg til den fysiske utfordringen skjer det mye i topplokket underveis. Hun har mange kamper og dialoger med seg selv, og synes det er fascinerende hvor mye det mentale har å si for prestasjonen. Dette er overførbart til hverdagen. Når hun flytter grenser i treningen, så takler hun også hverdagens utfordringer bedre.

En siste verdifull dimensjon er fellesskapet. Folk heier på hverandre underveis og hjelper hverandre frem. Å delta på løp blir en fin arene for å stifte nye bekjentskaper.

Vi gratulerer Benita med imponerende gjennomføring! 

Selv om du skal løpe mye kortere enn 80 kilometer, så anbefaler vi gjerne noen timer med Benita. Hun kan gi deg supre tips om hvordan du trener smart, løper lettere og mer effektivt og får enda større glede av løpingen. Vi er ihvertfall overbevist om at en dame som klarer å løpe 8 mil kan ganske så mye om løping!

Send Benita en mail om du vil høre hva hun kan hjelpe deg med; benita@gnistrende.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: