Henriette – instruktør med glede og engasjement!

Hei på dere!

Jeg heter Henriette, eller Henri som de fleste kaller meg 🙂

Jeg ble 26 år i april, og er en svært treningsglad jente. Jeg er oppvokst på Bærums Verk, og har en tvillingsøster og en lillesøster. Jeg har vokst opp med både fotball og dans som aktivitet. For tiden bor jeg på Valler sammen med min samboer.

Jeg har jobbet på Gnist Trening og Helse i ca. 5 år nå, og trives kjempe godt! Jeg begynte som resepsjonist i 2011, og ble også gruppetreningsinstruktør noen måneder senere. Det var på Norges Idrettshøgskole jeg for første gang ble kjent med treningsformen «Aerobic», og ble senere bitt av «aerobic-basillen» da jeg fikk lov til å prøve meg på Gnist. Jeg er evig takknemlig for sjansen jeg fikk, for nå kan jeg ikke se for meg et liv uten gruppetimer. Jeg kjører også andre typer trening på Gnist, det er bare å bli med!

Når jeg møter den oppmuntrende og positive medlemsgruppen på senteret, så forsvinner alle tanker, og jeg har fullt fokus på medlemmene og treningsgleden vi sprer sammen. For meg er det viktig å gi medlemmene variasjon, indre motivasjon og positivitet rundt trening.

I fjor begynte jeg mitt første år som lærer på en ungdomsskole i Bærum, hvor jeg er kontaktlærer for en herlig, energisk og sprudlende «Fysisk aktivitet og helse» -klasse. Jeg kjører også en økt i uka med aerobic og styrke for noen av lærerne. Jeg har alltid hatt en drøm om å bli lærer, spesielt innenfor idrett. Å kombinere læreryrket og instruktørjobben passer veldig godt! Jeg har en bachelor i trening, coaching og idrettspsykologi, og har i tillegg utdannelse i blant annet samfunnsfag, psykologi og pedagogikk. I tillegg har jeg kurs i gruppetrening, og deltar på ulike treningsconvention i løpet av året.

Jeg elsker å bevege meg, og er svært opptatt av musikk. Jeg kan gjerne bruke en lørdagskveld på å danse og lage nye trinn og styrkeøvelser til timene mine. For meg er det viktig med variasjon i treningen, i matveien og generelt i hverdagen. Man kan få like god trening både ute som inne, det er bare kreativiteten og fantasien som setter en stopper. I tillegg er psykisk helse noe jeg brenner for. Å ha det bra med seg selv og godta seg selv for den man er svært viktig for meg. Alle mennesker har ulik bagasje, og det må man ta hensyn til.

Noen fun-facts tilslutt: Jeg har danset «street dance/hip hop» på TV, jeg har vært med og danset på åpningsshowet i Bærum kulturhus, jeg elsker å se på skrekkfilm og jeg har vært på kretslaget i fotball.

Det var litt om meg. Da gjenstår det bare å si god trening videre! Husk variasjon, finn gleden i aktiviteter du driver med! Ofte er indre motivasjon den beste drivkraften. Bruk tid på deg selv i hverdagen, beveg deg både ute og inne, og ta gode valg for deg selv!

Vi sees på Gnist 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: