Petter -instruktør i sin beste alder!

«For mitt vedkommende er høy alder alltid 15 år mer enn jeg selv er.» Dette var det en amerikansk finansmann ved navn Bernard Barush som sa en gang på 1800 tallet. Høres fornuftig ut spør du meg. Jeg selv er 55 og synes det er akkurat passe for en mann i sin beste (?) alder.
 
Høsten 2014 fant jeg ut at jeg hadde godt med tid med store selvstendige barn, og da bestemte jeg meg for å ta noen kurs på Norges Idrettshøyskole. Det ble noen studiepoeng i tillegg til spinning instruktørkurs. Helt siden jeg for 15 år siden jobbet i Credit Agricole og ble forvekslet med Thor Hushovd (bare tuller..) der jeg syklet i full «bunad», har jeg likt å sykle. Først terrengsykling noen år og de siste årene landeveissykling. Spinningtimene på Gnist sammen med noen langturer med BOC gjør at jeg får dosen av god og blandet intensitetstrening. Noen timer i uken i styrkerommet kompletterer det hele. Siden jeg begynte med dette må jeg bare erkjenne at helsen er bedre og at en tidligere dårlig rygg har holdt seg passiv de siste årene.
 
Når jeg ikke er på Gnist jobber jeg med rekruttering av ledere og spesialister i Hartmark Executive Search. Mer enn 20 år i forskjellige roller i finansbransjen før dette gjør at det er der jeg har min spisskompetanse, men jeg jobber også med rekruttering til en rekke andre bransjer.
 
Jeg bor på Røa/Bogstad sammen med Susanne, som jeg har vært gift med i 25 år. Barna har flyttet ut, så vi har nettopp solgt huset og kjøpt leilighet 200 m unna. 50 m fra golfbanen er heller ikke feil!
 
Jeg trives veldig godt på Gnist. Her er det både morsomme og flinke kollegaer, og jeg finner meg godt til rette i denne bransjen. Min far var som lege med på å starte SATS for 25 år siden, og jeg har også en søster som jobber i Grethe Roede. Familien ellers er full av folk i helse- og legemiddelsbransjen, så her er jeg hjemme!
 
Jeg liker å pushe både meg selv og deltagerne på mine timer. Alle trener ut fra sine egne forutsetninger, men jeg vil sterkt understreke at det er viktig å tenke progresjon i treningen og å komme ut av komfortsonen, der man gjør det samme hver gang man trener. Er du klar for dette, er du hjertelig velkommen til mine timer.
 
PS. Jeg liker å spille høy musikk. Gjerne litt heavy også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: