Cecilie – erfaring og stor glød!

Mitt navn er Cecilie. Jeg er 52 år gammel, født i Oslo og flyttet til Hosle i Bærum som 8-åring. Her har jeg blitt siden.

Jeg er lykkelig gift og har 3 barn på 21, 25 og 27 år. Jeg liker å være kreativ, er glad i å bruke hendene og har svennebrev i kjole og drakt. Jeg er utdannet legesekretær, har prosjektledelse fra BI, har kurs i Gymnastikk i tiden og har utdannet meg som treningsveileder på Idrettshøgskolen.

Jeg har alltid elsket å danse og startet på danseskole som 4-åring. Så ble det klassisk ballett, jazzballett, håndball og tennis. Dans og bevegelse til musikk har alltid hatt en spesiell plass hos meg. Aerobic ble jeg introdusert for av en venninne for 35 år siden. Hun klarte å overbevise meg om at dette var noe jeg burde jobbe med og etter en vikartime var jeg ten!.

Jeg har vært tilknyttet flere forskjellige treningssentre og bedrifter, og har drevet for meg selv i egen regi på Hosle i 12 år.

Jeg har nå jobbet på Gnist i 10 år. Først som gruppeinstruktør og nå som leder for gruppetreningen og litt i resepsjonen. Jeg stortrives på Gnist med dyktige kollegaer, positive medlemmer og hyggelige pasienter!

Å få jobbe med min hobby og lidenskap; med fysisk aktivitet, musikk, dans og bevegelse, er et stort privilegium. Jeg elsker å ha gruppetimer og spre treningsglede, skape energi og se at deltagerne mestrer mer og blir sterkere og sterkere. Når de i tillegg forteller om at hverdagen går lettere og formen og helsen er bedre, så kan det ikke bli bedre!

Du er hjertelig velkommen til å bli med på en av mine timer. Uansett om du aldri har gjort dette før eller er en «dreven» gruppetrener, så skal vi sammen skape energi og treningsglede! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: