Erik – instruktør i friluft!

FRILUFT er et ord som fyller mye av min hverdag og fritid og som motiverer meg for en aktiv livsstil!

Jeg heter Erik og er sykkelinstruktør på GNIST Trening og Helse. Det er jeg stolt av! Jeg har nå blitt 51 år gammel, eller ung om du vil, bor på Montebello sammen med min hund og jobber til daglig som servicetekniker hos Norgeodesi AS på Vøyenenga. Fritiden går stort sett med til jakt-, fiske-, fjell- og skogs-turer i norsk natur.

For ca 10 år siden ble jeg invitert til å delta på et instruktørkurs (spinning) i regi av NIMI avd. Haslum, nå GNIST. Siden den gang har jeg vært med i sykkelsalen hos GNIST som instruktør og enkelte ganger som vikar på «guttas sykkel» og «guttas styrke». Du finner meg også ofte i treningssalen hvor jeg trener styrke og litt mobilitet.

I løpet av de 10 årene jeg har vært instruktør har jeg hatt gleden av å se utviklingen hos dere som medlemmer og gjett om det inspirerer! Dere er også en stor motivasjon for meg, både privat og som instruktør. Det å «pushe» treningsglede, flytte grenser og tilrettelegge for en god treningsøkt er viktige elementer for meg som instruktør.

Motivasjonen min for fysisk trening er at jeg skal kunne gjøre det jeg ønsker og vil uten at det føles som et ork.  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: