Marie – sprudlende og energisk!

Mitt navn er Marie. Jeg er 25 år gammel og kommer fra Vøyenenga. Her vokste jeg opp med mamma, pappa og min tre år eldre søster.
Jeg utdannet meg til fysioterapeut i Trondheim. Etter avsluttet studie i 2014 har jeg vært i turnustjeneste i Sunndal og Ålesund. Deretter har jeg jobbet ett år ved Stavanger Universitetssjukehus.
Nå har jeg flyttet tilbake til Østlandet, og jobber på Radiumhospitalet, i et prosjekt som heter «Raskere tilbake». Ved siden av dette holder jeg på å utdanne meg til AKTIV-instruktør, gjennom et deltidsstudie ved Norges Idrettshøgskole om trening og kreft.
Jeg ble tatt med på treningssenter av mamma da jeg var med på lekerommet. Jeg ble tidlig med inn i salen, og har siden blitt værende. Da jeg var 17 år gammel startet jeg som gruppeinstruktør, og det er noe av det beste jeg vet! Det gir meg et kick å stå foran og få hele salen til å gjøre det samme som meg. Jeg har jobbet ved ulike treningssentre, og er nå så heldig å få jobbe på Gnist. Her har jeg både imøtekommende og dyktige kollegaer samt utrolig hyggelige medlemmer. Jeg kjører puls-, styrke- og bosutimer, samt ulike timer som vikar.
Jeg er selv glad i allsidig trening – styrketrening, løping, dans og fjellturer. Jeg sitter sjelden i ro og liker å være i aktivitet.
 Det å få folk til å svette og SMILE er en utrolig kombinasjon. Jeg liker at vi sammen lever oss inn i musikken og skaper en felles treningsopplevelse!

Håper å se DEG på timene mine! 🙂

Sjekk hvilke timer Marie har her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: