Teknologi i din trening

Det er allerede mye teknologi i treningsverdenen. Det finnes apper, aktivitetsarmbånd, pulsklokker, treningsprogrammer og øvelsesvideoer. Stadig mer av dette er knyttet til smarttelefonen, der man har tilgang til alt.

Svar på undersøkelsen om teknologi på Gnist her!

Man regner med at bruken av teknologi i trening vil fortsette å øke. I en internasjonal undersøkelse lå «Trening med teknologi» på 1.plass over det som spås å bli de største trendene i 2017 (les mer om trendene her!)

Noen er veldig opptatt av denne teknologien. De synes det er nyttig og lærerikt å ha tilgang til treningsprogrammer på telefonen. De synes det er gøy eller motiverende å måle eller registrere hvor mye de får trent.

Andre er ikke så opptatt av teknologi i treningen. For dem er en treningsøkt noe som skjer der og da. De er opptatt av de positive følelsene og opplevelsen mens de trener, men ser ikke poenget med å registrere hva de har gjort. I den grad de ønsker et treningsprogram vil de like gjerne ha det på et ark som på telefonen.

Som et treningssenter må vi henge med på den teknologiske utviklingen. Samtidig må ikke dette ta fokus bort fra treningsglede og de mellommenneskelige faktorene. En app kan aldri erstatte en levende instruktør eller en trener. Men den kan være et fint supplement.

Teknologi kan være motiverende og lærerikt. Men det kan i verste fall også være frustrerende og gjøre terskelen høyere for å få trent.

Vi vil gjerne høre din mening og dine ønsker. Svar på undersøkelsen under, så kan du være med å påvirke fremtiden på Gnist 🙂

Svar på undersøkelsen om teknologi på Gnist her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: